Erikoishammasteknikon vastaanotto / hammasproteesit ​Helsinki ja Sipoo

Hammasproteesit Helsinki-Espoo-Vantaa ja koko Uusimaa

Hammasproteesit (tekohampaat) ovat vanha ja perinteinen keino korvata omia puuttuvia hampaita.

Luonnollisuus on tärkeää sekä hammasproteesien ulkonäön että toimivuuden kannalta. Laadukkaiden, kestävien ja huomaamattomien hammasproteesien hinta on alkaen 600€. Kun varaat ajan ensimmäiseen, ilmaiseen tarkastuskäyntiin saat pitävän tarjouksen kokonaishinnasta. Valmista hinnastoa meillä ei ole, koska jokaisen suu on erilainen.

 

Onnistunut ja luonnollinen lopputulos saavutetaan potilaan ja erikoishammasteknikon hyvällä yhteistyöllä.

 

Hammasproteesit tulisi huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein, pohjata 2-3 vuoden välein ja uusia 5-10 vuoden kuluttua. Viallinen, epäsopiva ja vanha hammasproteesi saattaa aiheuttaa ikäviä ja vaikeita vaurioita suussa. Limakalvot saattavat ärsyyntyä, erilaisia kasvaimia muodostua sekä lihasoireina ilmaantua pään alueen kipua ja särkytiloja sekä niska-, hartia- ja leukanivelsärkyä.

 

Bakteerit aiheuttavat yleensä suupielien haavaumia ja sienitulehduksia suun limakalvoilla. Huolellisella hammasproteesien ja ikenien harjauksella, sekä käymällä säännöllisesti tarkastuksissa, voit ehkäistä suusairauksia. Se on myös keino parantaa jo syntyneitä vaurioita.

 

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalliossa ja Sipoossa, mutta meille on helppo tulla alueelta Helsinki-Espoo-Vantaa ja koko Uusimaa!

USKALLA HYMYILLÄ!

ANNA MEIDÄN HUOLEHTIA  HYMYSTÄSI

Soita ja varaa aika ilmaiseen tarkastukseen

HKI 09 701 9727

Sipoo 09 239 3451

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalliossa ja Sipoossa, mutta palvelemme hammasproteesi asiakkaitamme mm alueella: Uusimaa: alueella Espoo, Vantaa, Helsinki, Hanko,  Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

© 2015 Apuhammas Oy Erikoishammasteknikko Paavo Yliluoma